Varoitus: Your database appears to need patching to a higher level. See Admin->Tools->Server Information to review patch levels.

Polkupyörät

Paras asia vuodelle 2017 on että kaikki polkupyörät tulevat suoraan valmistajalta teille kotiin. Näin ollen ei pyöriin tulee enää yli 60 Euron rahtia jonka matkahuolto veloittaa. (Ei tarvitse lähettää matkahuollon kautta, sillä MH on hinnoitellut itsensä pihalle) Useiden pyörien hinnat ovat laskeneet ja lopullinen hinta on todellakin hyvä nyt kaikissa malleissa. Toimitusajat ovat myös lyhyemmät yleensä n. puolitoista viikkoa.

Uudet Rooster BMX mallit ovat saapuneet valmistajalle, katso uudet mallit.

Jo kahdeksatta vuotta verkkokauppaa. Laadukkaat maahantuomamme polkupyörät Viking, Simmonsohn, De Novo, Riddick, Concept, Coyote ja Ryedale ja BMX pyörissä Rooster tulevat samalta valmistajalta joka on maailman suurin polkupyörien valmistaja. Pyörien laatu on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Valmistajalla on yli sadan vuoden kokemus pyöristä ja se näkyy selvästi laadussa. Samanlaatuiset pyörät maksavat kaupasta ostettuna tuplasti ja enemmänkin. Dunlop tekee myös erittäin hyviä pyöriä monilla eri merkeillään.Olemme Simmonsohn, De Novo, Riddick, Concept, Coyote, Rooster, Ryedale, Popal, Weeride ja Viking pyörien ja tarvikkeiden maahantuoja. Siksi voimme hinnoitella ne edullisiksi ja tarjota myös jälleenmyyjille. Myymme pyörät pääasiassa valmistajan varastosta joka sijaitsee Englannissa ja Hollannissa. Tämä on yksi syy siihen että voimme hinnoitella pyörät edullisiksi.

Polkupyörien takuu on 12 kk.


Klikkaa kuvaa pääset tarjouspyöriin

TARJOUS! Osta 2 kpl tai enemmän polkupyöriä saat niistä 10% alennuksen. Tämä toiminto ei ole mahdollista verkkokauppamme tilauksien kautta vaan voit tehdä tilauksen sähköpostilla info@kauppamme.info

Mukavia pyöräilyhetkiä toivoo Nordic Multimedia team!

Huom! Ei käyntiosoitetta tai fyysistä kauppaa. Vain Nettimyyntiä. Noutomahdollisuutta meillä ei tällä hetkellä ole.Normaalit pyörien painot ovat 10-16 Kg. Hieman tietoa eri polkupyöräkokojen sopivuudesta eri ikäisille

* 12" Wheel Cycles - Sopii ikäryhmälle 2½ to 4
* 14" Wheel Cycles - Sopii ikäryhmälle 3 to 5
* 16" Wheel Cycles - Sopii ikäryhmälle 5 to 7
* 20" Wheel Cycles - Sopii ikäryhmälle 7 to 9
* 24" Wheel Cycles - Sopii ikäryhmälle 9 to 11
* 26"+ Wheel Cycles - Sopii ikäryhmälle 11+ (Nämä luokitellaan jo aikuisten pyöriksi.)

Uusia tuotteita - heinäkuu - Polkupyörät

IP-osoitteesi on: 18.209.104.7
Copyright © 2010 Kauppamme.info. Powered by Zen Cart