Varoitus: Your database appears to need patching to a higher level. See Admin->Tools->Server Information to review patch levels.

Lisää koriin:

723851 - Abyssinian - Cat Hoodie

€75.00

  • Malli: 723851
  • Paino: 2Kg
  • 5 kpl varastossa
  • Valmistaja: Different

Valitse:
100 % Puuvillaa

Mountain paidat ovat tunnettuja pehmeydestään "mokka finish”. Tunnetut taiteilijat tuottavat monia ihania malleja joka vuosi.

Mountain hupparit on valmistettu 100% puuvillasta, kaikki vaatteet valmiiksi kutistettu ja käsin värjättyjä, kuosit painetaan ympäristöystävällisistä vesipohjaisista musteista. Voit siis yksinkertaisesti silittää paidat koko kuvan alueelta ilman että mitään tapahtuu kuvalle. Kokeile esimerkiksi muita paitoja, jotka on painettu muovimusteella ja katso mitä tapahtuu (omalla vastuullasi)! Mountain ylpeilee saada Öko-Tex 100 todistus instituutin tutkimuksista ja tekstiilituotteiden Ecology testauksen. Yli 100 yksittäistä suoritettua testiä varmistaa tuotantoprosessin ja että vaatteet valmistetaan ilman haitallisia aineita.

Voit todella tuntea niiden korkean laadun! Puuvilla on korkealuokkaista ja painatus tulee osana kangasta. Koska kysymyksessä on patentoitu painatusprosessi, Mountain paidan ostaminen tarkoittaa mahdollisuutta nauttia siitä vuosikausia ilman halkeilua tai kuvan menetystä.

Mountain paidoissa on Amerikkalaiset koot ja ne ovat yhden koon isompia kuin Eurooppalaiset koot. Siis esimerkiksi koko L vastaa Eurooppalaista XL kokoa.

The Mountain hoodies are made from 80% cotton, 20% ringspun cotton. They are printed with environmentally friendly water based inks. Images can be ironed over without any problems.


Tämä tuote on lisätty luetteloomme torstai 15 tammikuu, 2015.

IP-osoitteesi on: 54.198.104.202
Copyright © 2010 Kauppamme.info. Powered by Zen Cart