Varoitus: Your database appears to need patching to a higher level. See Admin->Tools->Server Information to review patch levels.

Toimitus & Palautus

Tavarat toimitetaan kun tuote on maksettu tilillemme. Maksutapana on tilisiirto. Tilisiirrolla maksutapana on 100 % etukäteen maksu, jonka suorittamisen jälkeen alkaa tilauksen eteneminen.Toimitusaika on n. 2-3 viikkoa tilauksesta. Tiedotamme lähetyksestä kun tiedämme lähetyksen tarkemman tuloajan Suomeen. Toivotamme mukavia shoppailuhetkiä Kauppamme.info Internet kaupassa. Tuotteiden mukana toimitetaan usein englannin- tai saksankieliset ohjeet tuotteiden kasaamiseen. Jos et ymmärrä joitain asioita niistä ota yhteyttä ja kysy neuvoa tai käännöstä meiltä. Useissa tuotteissamme varastosaldona on tukkurin tai valmistajan varastotilanne joten jos tuotteella on kiire, ota yhteyttä meihin ja kysy tarkempi toimitusaika.Jos sinulla on vaikeuksia jonkin asian löytämisessä sivuiltamme, niin Ota yhteyttä meihin. Lähetä sähköpostia myynti@kauppamme.info!

Kauppa yksityisille kuluttajille.


Palautusoikeus.


- Mikäli tuote tai tuotteet otetaan käyttöön, palautusoikeus raukeaa välittömästi. Käytetyille tuotteille palautusoikeus ei päde.
- Maksu palautetaan asiakkaan tilille kuluttajasuojalain kohdan (KSL 6:10 §) mukaisesti.
- Palautusoikeus on 14 päivää. Palautusoikeus lasketaan tavaran toimituspäivästä.
- Palautusoikeus ei koske yrityksiä.
- Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä kunnossa käyttämättöminä.
- Palautettava paketti on oltava samanlaisessa kunnossa kuin toimitushetkellä, mukana kaikki tuotteen mukana toimitetut oheismateriaalit.
- Tuotteen alkuperäinen paketti on oltava virheetön.
- Tuotteilla on kuluttajalain mukaiset palautusoikeudet kun tilaaja on kuluttaja.
- Jos postilähetys on tullut vahingoittuneena ja tuotteet ovat vahingoittuneet, on posti korvausvelvollinen. Tee postiin vahinkoilmoitus heti kun noudat paketin ja huomaat paketin olevan rikki.
- Jos lähetys on tullut vahingoittuneena matkahuollosta ja tuotteet ovat vahingoittuneet, on matkahuolto korvausvelvollinen. Tee matkahuoltoon vahinkoilmoitus heti kun noudat paketin ja huomaat paketin olevan rikki.

Huomioi että palautusoikeus koskee ainoastaan kuluttaja asiakkaita, ei yritysasiakkaita.Kauppa yrityksille.


Yrityksen yleiset myyntiehdot:

- Sopimus koskee ostoksia jossa on yrityksen, laitoksen tai yhdistyksen maksuosoite.
- Jos tuote ostetaan laskulla, pysyy tuote Nordic Multimedian omistuksessa kunnes lasku on kokonaan maksettu.
- Tarkistakaa tilauksenne heti kun olette vastaanottaneet lähetyksenne.
- Vauroituneesta tai viallisesta tuotteesta on ilmoitettava 5 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta.

Yrityskaupan peruminen

- Palautettuja tuotteita hyvitetään tapauskohtaisesti tuotteen kunnosta ja markkina-arvosta riippuen.
- Palautuksista veloitamme aina käsittelykuluja vähintään 33 euroa 0% alv.
- Palautetusta tuotteesta hyvitetään tietty prosentti tuotteen hinnasta. Prosenttiarvo määritellään tapauskohtaisesti.
- Palautus hyväksytään jos, tuote on alkuperäisessä avaamattomassa pakkauksessa, kaikki tarvikkeet mukana. Tuote ja pakkaus ovat samassa kunnossa kuin ostohetkellä.
- Tuotetta ei ole käytetty.
- Asiakas/yritys vastaa toimituskuluista takaisin ja tuotteen käsittelykuluista vähintään 33 euroa 0% alv

Nordic Multimedia ei lunasta postiennakolla lähetettyjä lähetyksiä.


Takuu.


- Nordic Multimedia antaa polkupyörille 1 vuoden osatakuun. Viallisen osan tilalle lähetetään uusi vastaava osa. Minkäänlainen säätäminen tai osien kuluminen ei kuulu takuun pariin. Kodinkoneille ja monille muille tuotteille takuu eripituinen ja se yleensä mainitaan tuotteen kohdalla. Mikäli tuotteesta ei ole ilmoitusta takuusta, niin sovellamme yleistä 6 tai 12 kuukauden takuutta näiden tuotteiden kohdalla.
- Takuu ei kata tarvikkeita eikä tuotteen kulumisesta aiheutunutta vikaa. Mikäli tuotteissa ilmenee valmistusvika, vaihdamme ne uuteen.
- Takuuajan katsotaan alkavan tavaran toimituspäivästä.
- Takuu ei käsitä vaurioita, jotka ovat aiheutuneet seuraavista ilmiöistä: onnettomuus, tulva, salamanisku tai muu luonnontapahtuma; normaali kuluminen; sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö; ylikuormitus; virheellinen hoito; tai uudelleen rakentaminen, muutos tai asennustyöt, jotka eivät ole myyjän suorittamia.
- Takuuasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä yritykseemme sähköpostilla myynti@kauppamme.info
- Veloitamme asiakkaalta aiheettomasta takuupalautuksesta aiheutuneet kuljetuskustannukset, sekä lisäksi muut aiheutuneet kustannukset. Veloitettava summa koostuu pelkästään todellisista kustannuksista, joten veloitettava summa on tapauskohtainen.

Takaisin
IP-osoitteesi on: 54.91.71.108
Copyright © 2010 Kauppamme.info. Powered by Zen Cart